Om oss

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder en online-applikation för logistik och transporttjänster.

Dra nytta av ökad effektivitet, lägre kostnader och förbättrad säkerhet i hanteringen av din fordonsflotta. Upptäck fördelarna med PROGPSSE idag!


 PROGPSSE ägs av GSC HB, som är ett litet men dynamiskt företag specialiserat på att tillhandahålla GPS-övervakningstjänster för små och medelstora företag samt för ägare av enskilda fordon och utrustning. Med vårt huvudkontor i en pittoresk stad nära storstadsområdet har vi åtagit oss att hjälpa våra kunder att hantera och optimera effektiviteten i sina verksamheter.


Tjänster Erbjudna:


  1. Fordonsövervakning: Vi erbjuder en komplett lösning för övervakning av fordon i er flotta. Genom användning av toppmoderna GPS-enheter och vår anpassade plattform kan ni spåra fordonen i realtid, kontrollera rutthistoriken och få väsentlig information för flottan.
  2. Utrustningsövervakning: Vi hanterar inte bara fordon, utan även specialutrustning som byggmaskiner eller fraktcontainrar. Våra tjänster för utrustningsövervakning hjälper er att skydda era tillgångar och hantera dem effektivt.
  3. Anpassade Lösningar: Vi förstår att varje företag har specifika behov. Därför erbjuder vi anpassade lösningar för att möta våra kunders unika krav. Vi kommer att samarbeta med er för att utveckla en övervakningsstrategi som passar perfekt för ert företag.
  4. Dygnet Runt Teknisk Support: Kundens behov kommer alltid i första hand. Med vår dygnet runt tekniska support är vi alltid här för att erbjuda hjälp och stöd i realtid vid eventuella problem eller frågor.

Kärnvärden:


  1. Kvalitet: Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativa tjänster och pålitliga GPS-enheter.
  2. Sekretess: Vi respekterar våra kunders datakonfidentialitet och ser till att informationen skyddas.
  3. Långsiktiga Partnerskap: Vi tror på att bygga långsiktiga partnerskap med våra kunder, baserade på förtroende och deras tillfredsställelse.
  4. GSC HB är ett litet men ambitiöst företag som kan hjälpa er att hantera er verksamhet och spara tid och pengar med våra pålitliga GPS-övervakningslösningar. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan samarbeta för att förbättra ert företag!