Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder en online-applikation för logistik och transporttjänster.

Dra nytta av ökad effektivitet, lägre kostnader och förbättrad säkerhet i hanteringen av din fordonsflotta. Upptäck fördelarna med PROGPSSE idag!Tacho View Tacho Manager

ProGpsSe erbjuder sina kunder två applikationer: Tacho Manager och Tacho View. Tacho Manager möjliggör import av DDD-filer för långtidslagring. Detta ger användaren möjlighet att få tillgång till dem när som helst. I Tacho View-applikationen kan kunden schemalägga förarens tid och hantera eventuella fel.På kundens begäran kan DDD-filerna automatiskt sparas på kundens dator. Kunden kommer att bli meddelad när en fil laddas ned till den angivna mappen.

Klicka på bilden för att förstora.


IDriveSafe-appen

Appen övervakar förarnas beteende i realtid, inklusive hastighet, snabb acceleration, kraftiga bromsningar, farliga svängar och andra beteenden som kan påverka vägsäkerheten.

Körkvaliteten påverkar skicket på det lastade godset som transporteras och i viss utsträckning fordonets tekniska skick.

Dessutom inkluderar appen spelifieringselement för att motivera förarna att köra säkert.

Klicka på bilden för att förstora.

Screenshot 2023-09-14 223233
Screenshot 2023-09-14 223413
Screenshot 2023-09-14 223557


Smartphone-Wialon appen

Wialon är en mångsidig mobilapplikation för smartphones som ger användarna möjlighet att effektivt spåra och hantera fordon och fältaktiviteter direkt från sina mobila enheter. Med hjälp av Wialon-appen kan du dra nytta av realtidsövervakning, uppgiftshantering, navigering och åtkomst till detaljerade rapporter, allt tillgängligt på din mobiltelefon. Det är en användbar lösning för flottchef, förare och alla som behöver mobil åtkomst till fordonshantering och fältaktiviteter.Klicka på bilden för att förstora.


Eco Driving

"Eco Driving" är en app baserad på Wialon som hjälper till att bedöma en förarens prestanda. Lösningen utvärderar körfärdigheter baserat på straffpoäng för överträdelser som överskridande av hastighetsgränser, onödig acceleration, kraftig inbromsning, acceleration i kurvor, osv.Sensorer installerade i fordon upptäcker överträdelser. Analys av körbeteende hjälper till att disciplinera och utbilda förare. Professionell och försiktig körning bidrar i sin tur till att minska bränslekostnader, förlänger fordonets livslängd och förbättrar säkerheten för passagerare och gods i fordonsparken.

Klicka på bilden för att förstora.

Screenshot 2023-09-14 223835
Screenshot 2023-09-14 223857
Screenshot 2023-09-14 2239461


Smartphone-appar för förare

 Den mobila versionen av den här applikationen är främst för förare och fältagenter. Den är tillgänglig för både Android och IOS-enheter. Efter godkännande (med telefonnummer och lösenord) söker systemet efter föraren och om han är bunden till en viss enhet

(fordon). När man är inloggad visas information om väntande beställningar och deras platser på kartan. Föraren kan informera om leveransstatus (fullbordad eller annullerad) och kan också skicka bilder, kommentarer och delta i livechatt.


Klicka på bilden för att förstora.


Fleetrun

Webbapplikation för spårning av fordonsunderhåll: planering, kontroll och kostnadsregistrering. Vi utvecklade Fleetrun för dem som vill minska driftskostnaderna, undvika kritiska driftsstopp och minska tiden som spenderas på verkstaden. Med denna applikation kan du kontrollera alla typer av tjänster och utgifter för individuella reservdelar, fordon och till och med prestanda i kilometer. Fleetrun kommer att visa de tjänster som fordonsflottan behöver, deras intervall och kostnad.
Klicka på bilden för att förstora.

Screenshot 2023-09-15 181959
Screenshot 2023-09-15 182104
Screenshot 2023-09-15 182219
Screenshot 2023-09-15 182258


 Logistics

Är en sändningsapplikation som är utformad för att styra alla led i leverans och fälttjänster och integreras i Logistics-spårningsplattform.

Appen hjälper till att optimera leverans- eller transportrutter med hänsyn till faktorer som trafik, avstånd och leveranstid.

Användarna kan tilldela uppgifter till förarna och övervaka deras status samt utförande.

Användarna kan ställa in larm och meddelanden för händelser som överskridande av hastighetsbegränsningar eller oplanerade stopp.


Klicka på bilden för att förstora.


Automatiserade rapporter

Användarna kan skapa anpassade rapporter för att extrahera specifik information om fordon och GPS-enheter. Dessa rapporter kan konfigureras för att visa information som fordonens rutter, stoppen, tid spenderad i rörelse, hastighet, händelser genererade av enheterna och mycket mer.Rapporterna kan filtreras och sorteras efter kriterier som tidsperiod, fordon eller fordonsgrupper, förare, händelser, sensorer och andra. Detta möjliggör för användarna att fokusera på relevant data.
Klicka på bilden för att förstora.

Översiktlig grafik
Alternativ för rapportgenerering.
PDF-rapport
Excel-rapport

OCH MYCKET MER!