Smarta Tanklocket

Den smarta tanklocket är en enhet som skyddar och övervakar bränsleleveranser samt obehöriga aktiviteter vid tankarna. Den kan installeras fristående eller tillsammans med GPS-utrustning som tillhandahålls av ProGPS eller andra leverantörer. Systemet består av en universell tanklock för tunga fordon och en interiörmodul som installeras i hytten. De två komponenterna kommunicerar trådlöst, och tanklocket har ett internt batteri med en livslängd på minst 5 år.

Rotationsdetektion för tanklocket

Trådlös lösning

Kompatibel med GPS-utrustning

Stöldlarm för bränsle

Kompatibel med skyddssystem

Tillverkad av slitstarkt material

Lång batteritid för tanklocket

Beroende på konfigurationsläget (motor avstängd, dörrar stängda osv.) kan alla åtgärder på tanken detekteras, inklusive försök att vrida på tanklocket, och ljudsignaler sänds inuti hytten eller utomhus genom installationen av en valfri siren.

Kunder som använder GPS-övervakningsplattformen ProGPS kan se tanklockets status i realtid (stängt/öppet) och generera rapporter för att exakt se när tanken har manipulerats och hur länge den varit öppen, osv. Dessutom kan de också få aviseringar via plattformens mobilapplikation.

För ännu högre säkerhet rekommenderar vi även övervakningslösningen för bränsleförbrukning, med den senaste generationens trådlösa bränslemätare och avancerad GPS-utrustning.

Förslutning med 5 lameller

Smarta Tanklocket

Prova våra tjänster och testa vår kostnadsfria provperiod. Om vi ​​inte har övertygat dig ännu, väntar vi på att du ska övertyga dig själv.