Övervakning av släpvagnar

Övervakning av släpvagnar med GPS

Lösningar som är kompletta och anpassade för alla typer av släpvagnar


Följ och övervaka dina släpvagnar, antingen på plats eller under transport, med historik över platser och rörelser, användningsrapporter, förebyggande underhåll, stöldskydd och mycket mer med vårt utbud av GPS-spårare som är dedikerade till de flesta typer av släpvagnar, containrar och olika slags trailers. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för specialtransporter, som kyltransporter, med tanke på att dessa utrustningar stöder temperatursensorer både trådbundet och trådlöst (Bluetooth).

Skydda dina släpvagnar

Identifiera i realtid vem som använder dina släpvagnar.

Vårt möjliggör system identifiering av lastbilen vid anslutning och varnar kunden om lastbilen som kopplar på släpvagnen inte har ett avtal eller överenskommelse med den. Det kan verka som en trivialitet, men när du har många släpvagnar på kartan är det svårt att avgöra om en rörlig släpvagn förflyttar sig med eller utan ägarens samtycke. Vårt system möjliggör denna identifiering.


Kontakta oss för mer information

Prova våra tjänster och testa vår kostnadsfria provperiod. Om vi ​​inte har övertygat dig ännu, väntar vi på att du ska övertyga dig själv.