Utrustning

En enkel GPS-spårare med Bluetooth

En enkel GPS-spårare med BluetoothEn rekommenderad GPS-spårare för grundläggande GPS-övervakning. Denna spårare har en backup-batteri och interna antenner, en digital utgång och ingång, en accelerometer för att analysera körstil, Bluetooth för trådlösa tillbehör och en strömförbrukning på <25mA @ 12V och <2mA i viloläge. Den kan drivas mellan 12V och 30V, vilket gör den kompatibel med alla typer av fordon.

GPS-spårare med CANBUS

En mycket avancerad GPS-spårare, speciellt utformad för att kommunicera med fordonets fordonsdator, både för små bilar och större fordon som skåpbilar, lastbilar, maskiner och bussar. Den kan läsa två CAN-busslinjer utan behov av någon extra adapter. För fordon som är under garanti kan en trådlös läsare anslutas utan att behöva klippa i kablarna. Den kan ge data som fordonsmätarställning, bränslenivå, bränsleförbrukning, varvtal, motortemperatur och mycket mer. Utrustad med Bluetooth-funktion kan den ansluta till trådlösa tillbehör som kapacitiva bränslenivågivare, temperatursensorer osv.

Tracker med två CANBUS-avläsningslinjer!


Med två CANBUS-ingångsportar ger denna enhet dig vital realtidsinformation om fordonet, inklusive motorstatus, bränslenivå, hastighet, motortemperatur och mer. Den snabba och säkra överföringen av data till en central server hjälper dig att fatta informerade beslut, medan GPS-positionering gör det möjligt för dig att spåra fordonet och dess rutt. Dina data är alltid högsta prioritet när det gäller säkerhet. Dessutom gör den extremt snabba uppdateringstiden på vår plattform det möjligt att övervaka fordon i realtid och underlättar navigeringen för förare till svåra destinationer samt optimerar rutterna. Du kan även dra nytta av möjligheten att läsa av och ladda ner data från färdskrivaren och förarens kort, antingen direkt via vår plattform eller till din dator, för att säkerställa överensstämmelse med lagliga föreskrifter.

GPS-spårare med batteri


En mycket kraftfull och pålitlig GPS-spårare med inbyggt batteri, som är tålig och vattentät för utomhusförhållanden. Med sitt inbyggda uppladdningsbara batteri med kapacitet på 15000 mAh kan den fungera i upp till 4 månader. Utrustningen har två GPS-antenner (en på varje sida), ljus-, temperatur- och fuktighetssensorer. Den kan användas för att övervaka fordon, släpvagnar, kyltransporter, personer, gods osv.

Kapacitiv bränslenivågivare


Utformad för att mäta bränslenivån i lastbilars, maskiners, bassänger... osv. med en maximal felmarginal på 1%, ger denna kapacitiva bränslenivågivare exakta data om bränsleförbrukning, tankningar eller bränslestölder. Den är kompatibel med alla GPS-enheter som stöder analoga, digitala eller impulsingångar. ProGPS erbjuder även installation och kalibreringstjänster för kapacitiva bränslenivågivare till sina kunder. Våra modeller av givare har anslutningsmöjligheter både via kabel och Bluetooth.

Prova våra tjänster och testa vår kostnadsfria provperiod. Om vi ​​inte har övertygat dig ännu, väntar vi på att du ska övertyga dig själv.